gårdejer føler sig krænket

http://www.sn.dk/Furesoe/Gaardejere-foeler-sig-kraenket/artikel/33911#.UYAtH8rqlKY

Thomas Hansen ved den vej, der blev forskudt ind over hans grund, så Kubens rækkehuse kunne få private forhaver.
Foto: Thomas Olsen
Furesø - 12. december 2009 06:00

   

Gårdejere føler sig krænket
Kirke Værløse: Der er fuglefløjt og masser af frisk luft omkring Mosedamgård, men der er også mislyde og tunge beskyldninger om magtmisbrug og overgreb i luften. Gårdens ejere, Suzanne og Thomas Hansen, føler sig dybt krænket over både myndighedernes og Kubens ageren i en sag om deres jord.

En morgen i januar 2006 så de pludselig, at der blev sat skelpæle op på deres jord langs Lejrvej. Jorden skulle bruges til private forhaver til de boliger, Kuben skulle sælge. Og de haver var nødvendige, for at rækkehusene overhovedet kunne sælges, lød beskeden.
Da Suzanne og Thomas Hansen klagede deres nød til kommunen, fik de at vide, at der forelå en aftale, som der ikke kunne rokkes ved. Rækkehusene kunne ikke sælges, hvis de lå direkte ud til vejen. Derfor måtte man forskyde vejen ind på Mosedamsgårds grund.

Tilliden til myndighederne fik yderligere et knæk, da gårdejerne følte, at den pris, de blev tilbudt, var latterlig lav. Det endte med ekspropriation, og med at parrets indvendinger blev afvist af både Vejdirektoratet og retten. Oven i købet blev parret pålagt at betale sagens omkostninger. En sag, der er anket, og som endnu ikke er afgjort. Men hvad der er afgjort, er, at Suzanne og Thomas Hansens tillid til myndighederne kan ligge på et meget lille sted.
Der er endnu ingen billeder i fotoalbummet.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.12 | 19:23

Samme advokat har snydt og bedraget min mand og jeg. Han er ekspert til at lyve og bedrage for at tjene penge og hermed ødelægge uskyldige og hæderlige menneske

...
16.02 | 22:35

Kære Michael, Bogen er udgivet På fransk og kan købes på nettet, den koster 13,50 €. Bogen er oversat til dansk og kan lånes som ebog på danske biblioteker.

...
16.02 | 19:18

Hejsa, lyder ikke rart, hvor kan man finde den bog?

Mvh Michael

...
15.06 | 19:12

Kære Henrik
Det er først nu jeg læser din søde besked som jeg takker for. Tiden er gået siden disse uacceptable magtmisbrug og tyveri men vi lider stadig af dem

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE